Оригинални брендови!

Брза доставa низ цела Македонија

ПОЛИТИКА ЗА ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

Личните податоци кои ги бараме од купувачите се име и презиме на нарачателот, адреса за доставување, е-маил адреса и број на телефон. Со помош на споменатите податоци можеме да ги испорачаме саканите производи, како и да ги известиме купувачите за моменталниот статус на нарачката.

АРТУРС ДООЕЛ се обврзува дека ќе ја чува приватноста на сите купувачи. Ги собираме само неопходните основни податоци за купувачите (корисниците) и податоците неопходни за работа и информирање на корисниците согласно добрите деловни обичаи и со цел давање квалитетна услуга.

Во делот КОНТАКТ освен што е истакнат телефонски број и адреса на кој може купувачите и посетителите на сајтот да не контактираат, исто така постои Контакт форма за уште полесно и побрзо да не контактираат, во која може да пишат, а при тоа треба да го внесат нивното ИМЕ и Меил адреса. Овие податоци ни се потребни за да можеме да одговориме на прашањето.

При ВРАЌАЊЕ НА ПРОИЗВОДИ  од купувачот, потребни ни се следните информации – име, презиме, е-маил, адреса, телефон, и информации за продуктот (нарачката). Овие информации ги бараме за да можеме успешно да ја обработиме процедурата за праќање на производот и негова замена или враќање на средствата.

 Сите податоци за купувачите/корисниците строго се чуваат и достапни се само на вработените на кои им се неопходни за исполнување на редовните работни активности. Сите вработени во www.shop.arthurs.com.mk се одговорни за почитување на начелата за заштита на приватноста. Се обврзуваме дека собраните податоци нема да ги користиме за други цели ниту ќе ги проследуваме до трети лица.

Покрај наведените податоци, собираме, анализираме и обработуваме податоци во врска со производи кои нашите посетители ги пребаруваат и ги купуваат, како и страниците кои ги посетуваат. Добиените податоци ги користиме со цел да ја подобриме понудата и изгледот на нашата веб страна и да им овозможиме на посетителите едноставно користење и сигурно и лесно купување.

Нашиот сајт користи колачиња – „cookies“ за да им помогне на корисниците да го прилагодат користењето на интернетот на своите потреби. Cookie е текстуален фајл кој се доделува на хард дискот на компјутерот на корисникот од страна на мрежниот сервер. Cookies не можат да бидат искористени да стартуваат програм или да пренесат вирус до компјутерот на корисникот. Тие се доделуваат единствено на корисниците и можат да бидат прочитани од страна на мрежниот сервер во доменот кој Ви ги пратил. Една од основните намени на тнр. сookies е да Ви обезбеди погодности кои ќе Ви заштедат време.

СОГЛАСНОСТ И ПРОМЕНА НА УСЛОВИТЕ

Користењето на нашите сервиси подразбира согласност на корисникот со наведените услови на користење. www.shop.arthurs.com.mk се обврзува дека ќе се придржува до се претходно наведено, а сите промени на условите стануваат важечки дури по објавувањето на оваа страница и праќање на известување по емаил до сите регистрирани корисници.

ПОДАТОЦИ ЗА ОФИЦИР ЗА ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

Назив на контролорот :АРТХУРС ДООЕЛ
Официр за заштита на лични податоци :1. Бинаса Машовиќ
  
Контакт тел:022602715
Е маил:info@arthurs.com.mk

УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

 

Артхурс ДООЕЛ Ви овозможува користење на услуги и содржини од овој портал во согласност со долунаведените УСЛОВИ НА КОРИСТЕЊЕ. Условите на користење важат за сите содржини и услуги на страницата www.shop.arthurs.com.mk. Се смета дека корисниците се запознати со овие услови доколку користат било кој дел од порталот, како и дека го прифаќаат користењето на содржините од овој портал само за лична употреба и на сопствена одговорност.

Артхурс ДООЕЛ Ви овозможува користење на услуги и содржини на својата веб страна во склад со долунаведените УСЛОВИ НА КОРИСТЕЊЕ. Условите на користење се применуваат на сите содржини и услуги на веб страната www.shop.arthurs.com.mk. Се поистоветува дека корисниците се запознаени со овие услови доколку го користат било кој дел од нашиот сајт, како и дека прифаќаат дека користење на оваа веб страна е единствено за лична потреба и на сопствена одговорност.

ПОДАТОЦИ ЗА ФИРМАТА

АРТХУРС ДООЕЛ

Адреса: Качанички Пат 143

Тел: 022602715

email: info@arthurs.com.mk

WEB: www.shop.arthurs.com.mk

Трансакциска с-ка: 200000016912524 Стопанска Банка

ЕМБС:

ЕДБ:

Шифра на дејност:

Следете не
ГОРЕ

Кошничка 0