Оригинални брендови!

Брза доставa низ цела Македонија

Автор: Maja

Нови Converse Cruise создадени за секоја авантура

Во новата летна сезона ќе чекорите похрабро од кога било, со удобните CONVERSE CRUISE кои сега ни пристигаат со нова колоритна палета и во варијанта на кратка и висока патика. Со Converse Cruise , вашиот стил ќе добие нова димензија со уште повеќе карактер и индивидуалност. Дизајнирани во стилот на долгогодишната историја на брендот Converse […]

CONTINUE READING Нови Converse Cruise создадени за секоја авантура
Следете не
ГОРЕ

Кошничка 0