Оригинални брендови!

Брза доставa низ цела Македонија

ПОЛИТИКА ЗА ИСПОРАКА

УСЛОВИ НА ИСПОРАКА

Рок на испорака

Откако добивте потврда за креирана нарачка, нарачката влегува во статус на обработка. Откако ќе биде обработена и потврдена ќе биде испратена на достава.

Рокот на испорака е до 5 работни дена. За сите нарачки направени во петок или за време на викенд ќе бидаат процесирани во првиот следен работен ден. Работното време на нашиот online shop е од 8 до 16 часот од понеделник до петок.

Превземање на пратки

Доставата ја извшува надворешна фирма која се занимава со испорака на пратки (Карго Експрес), која пратките ги доставува на адресата за испорака со следното работно време- Понеделник до Петок – 08:00ч – 20:00ч и Сабота – 08:00-16:00ч. Ве молиме во тој период да има личност која ке може да ја прими доставата. При превземање на пратката потребно е да се изврши визуелен увид на пакетот, случајно да не има некои физички видливи оштетувања. Доколку забележите било какво оштетувања на самиот пакет или пак се сомневате дека можеби производот е оштетен, треба да се одбие пратката и во истиот момент да не известите преку социјалните мрежи,  со повик на телефонскиот број 022602715 или по пат на e-mail info@arthurs.com.mk. Доколку е се во ред со пратката без никакви оштетувања слободно превземете ја и потпишете се на испратницата која ќе ви ја приложи курирот. Вообичаена пракса е доколку курирот не ве пронајде на назначената адреса, ќе треба да ве исконтактира на телефон-контакт кој сте го посочиле при креирање на нарачката и да се направи договор за нов термин за испорака на нарачката. Доколку и во тој случај повторно не ве пронајде на посочената адреса нарачката се враќа кај нас. Откако ќе ја примиме ќе ве исконтактираме за да дојдеме до заклучок и да се договориме за повторно испраќање.

Цена на Испорака

Доставата за испорака во Македонија чини 130 ден, а во Косово чини 5 Евра. Плаќањето се врши на лице место при приемот на пратката.

НАПОМЕНА: Со потврда на нарачката и кликнување на ПОТВРДИ ЈА НАРАЧКАТА, се согласувате со условите за достава.

Напомена

Со потврда на нарачката, со кликнување на копчето ПОТВРДИ, согласни сте со условите за испорака.

Следете не
ГОРЕ

Кошничка 0