loading

-->

About Us

We make only beautiful things

Со историја што датира од 1991, ARTHUR’S почнува со својата работа во Скопје. Истата година ARTHUR’S почнува да врши увоз на познатите светски брендови: Converse, Nike и Reebok.

Продажбата континуирано се зголемува како резултат на огромниот интерест за спортската опрема што се промовира во тој период. Наредната година 1992, ARTHUR’S станува екслузивен дистрибутер за англискиот бранд Dr.Martens.

Големата разновидност на чевли и чизми допринесува за брзата експанзија на брeндот на територијата на Македонија, издигнувајќи го на тој начин ARTHUR’S меѓу најдобрите увозници за таков вид облека и опрема во земјата.

Contact

Write to us

Locations

We make only beautiful things

Arthurs
Tel: 02/2602-715

Arthurs GTC
Tel: 02/3120-149

Arthurs Ramstore Mall
Tel: 02/3165-706

Arthurs Beverly Hills
Tel: 02/3127-317

Arthurs City Mall
Tel: 02/3080-460

News

We make only beautiful things


07.06.2016   Новите модели од старката „Chuck Taylor 2 –CAMO Collection“ пристигнаа во Македонија

Новите модели од старката „Chuck Taylor 2 –CAMO Collection“ пристигнаа во Македонија

  

02.03.2016   Редизајнираните старки Chuck Taylor II пристигнаа во Македонија

Старките кои по 98 години за прв пат добија обновен дизајн, пристигнаа и во Македонија.

  

01.01.2016   CONVERSE ја претставува новата Sex Pistols колекција

Нова сезонска колекција на CONVERSE инспирирана од „Sex Pistols“.

  

22.11.2015   Урбаната приказна на ARTHUR’S продолжува во ТЦ Рамстор

Број еден компанијата за увоз на спортска опрема ARTHUR’S, на 22.11 отвори нова продавница во трговскиот центар Рамстор.